Feesten

Wat je ook te vieren hebt, maak het bijzonder!

Bent u op zoek naar een perfecte locatie om uw feest of partij te organiseren? Dan is Partycentrum De Witte Valk de ideale keuze! Of u nu een intiem feestje wilt geven voor 30 personen of een groot evenement plant voor maar liefst 400 gasten, wij hebben alles in huis om uw feest onvergetelijk te maken. Uw feest kan gecombineerd worden met onze arrangementen.

Verjaardag of jubileum

De Witte Valk is een prachtige plek voor diverse feesten en partijen. Voor een verjaardag, jubileum, familiefeestje of een gezellig vriendenfeest kunt u bij ons terecht.

Trouwlocatie

Wist u dat De Witte Valk ook geschikt is bevonden als officiële trouwlocatie? Op zoek naar de perfecte locatie? Wij helpen je graag op weg! Wij beschikken over een sfeervolle en romantische locatie. Of u nu droomt van een intieme ceremonie of een spetterend feest.

Voor kinderen hanteren wij de volgende prijzen:

Kinderen t/m 10 jaar: Turven van de consumpties

Kinderen van 11 t/m 13 jaar: 50% van de prijs

Kinderen vanaf 14 jaar: Volledig bedrag

Jouw feest volledig tot in de puntjes verzorgd?

Contact opnemen

Diverse zalen

Wij bieden diverse zalen aan voor allerlei soorten bijeenkomsten, van intieme feesten tot grootschalige zakelijke evenementen. Onze zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en technologieën en ons ervaren personeel staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het organiseren van uw evenement. Of u nu een feest of vergadering organiseert, bij ons vindt u de perfecte zaal voor uw bijeenkomst.

Onze zalen

Arrangementen

Partycentrum De Witte Valk biedt een groot aantal arrangementen voor kleine tot zeer grote groepen. Al vanaf € 29,50 p.p. biedt De Witte Valk een feestavondarrangement! Dit is een compleet verzorgde avond. Een leuk idee voor als u uw verjaardag eens niet thuis wilt vieren, maar wilt laten verzorgen! De verschillende zalen kunnen volledig afgestemd worden op de grootte van het gezelschap; de feestzaal groeit als het ware mee.

Arrangementen

Trouwlocatie Zwaag

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Wij helpen je graag op weg! Wij beschikken over een sfeervolle en romantische locatie. Of je nu droomt van een intieme ceremonie of een spetterend feest, wij bieden verschillende zalen en arrangementen om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Hebben jullie specifieke wensen? Laat het ons weten!

Meer informatie

Voor elk feest

Wij denken graag met uw feest mee
Voor elk feest een passende oplossing
Van 30 tot 400 personen

Faciliteiten

Café
Diverse zalen
Zaalverhuur

Bereikbaarheid

Gelegen aan de A7
Ruime parkeergelegenheid
Goed bereikbaar met het openbaar vervoer